El Centre

centre1.jpg

Qui Som?

ÀGORA, espai d’aprenentatge és un centre especialitzat a reforçar l’aprenentatge d’alumnes de primària, ESO, batxillerat, cicles i universitat.

Som un equip de professors de diferents especialitats, amb una àmplia experiència docent, que tenim com a objectiu orientar els alumnes en el seu procés d’aprenentatge i ajudar els adults que vulguin ampliar els seus coneixements.

centre2.jpg

Què ens diferencia?

Entenem que cada alumne/a és un individu únic, amb unes aptituds, motivacions i necessitats particulars que el fan singular i irrepetible. Per aquest motiu, la nostra metodologia de treball es centra a dissenyar un pla individualitzat perquè els alumnes desenvolupin, de manera progressiva, autònoma i efectiva, estratègies i eines d’aprenentatge que fomentin el seu interès per aprendre i conèixer.

L’especialització del nostre equip docent i l’experiència en la planificació i organització del treball dels alumnes ens permet realitzar una adequació diària de les classes, en funció de les seves necessitats educatives.

centre3.jpg

L' Ambient

Perquè els nostres alumnes es sentin còmodes i vulguin participar i aprendre, fem que les classes siguin amenes, variades i creatives. Els proporcionem un ambient agradable i confortable, en el qual troben un espai de confiança que els permet potenciar i millorar la seva seguretat i autoestima, tant en un context educatiu com social.

Els professors realitzem una avaluació trimestral dels alumnes, en coordinació amb famílies i escoles/instituts, per valorar-ne conjuntament els progressos.

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Envia´ns el teu CV a info@espaiagora.cat

Contacta'ns

Carrer Major, 57

Molins de Rei , 08750 (Barcelona)

Emailinfo@espaiagora.cat

Tel.: 930022699

Mov.: 673446850

logoagoradesk

ÀGORA, espai d’aprenentatge és un centre especialitzat a reforçar l’aprenentatge d’alumnes de primària, ESO, batxillerat, cicles i universitat.